VC Hexagon is al sinds het seizoen 1971-1972 onafgebroken deelnemer aan de NeVoBo competitie. De wedstrijden worden bijna altijd gespeeld op doordeweekse avonden. Meestal is dat op de donderdagavond.
Omdat wij niet in het weekend (willen) spelen worden wij ingedeeld in de (oude) regio Nijmegen.
De (oude) regio Arnhem speelt namelijk voornamelijk op zaterdag haar competitiewedstrijden.
De teams waar Hexagon bij wordt ingedeeld komen o.a. uit Gendt, Bemmel, Lent, Oosterhout, Nijmegen en haar directe omgeving.
De thuisspelende club dient zorg te dragen voor een bevoegde scheidsrechter. Binnen Hexagon zijn twee leden bevoegd om beginnende scheidsrechters te begeleiden en te toetsen zodat ze volgens de eisen van de NeVoBo gerechtigd zijn om te fluiten.

Als je het leuk vindt en ons wilt aanmoedigen… kom eens kijken bij één van onze thuis wedstrijden. We spelen onze thuiswedstrijden in de sporthal Walburgen te Gendt.


Grotere kaart weergeven

Digitaal Wedstrijd Formulier

Sinds het seizoen 2017-2018 kan het papieren wedstrijdformulier niet meer worden gebruikt. Dat is vervangen door een digitaal formulier het DWF. Via verschillende devices (laptop, iPad, smartphone) is dit formulier in te vullen.
Na afloop dienen de aanvoerders akkoord te gaan met de ingevulde gegevens zoals spelers en uitslag. Daarna dient de scheidsrechter akkoord te gaan en kan het formulier digitaal worden verzonden.
De standen worden dan automatisch bijgewerkt. Om gegevens te kunnen invoeren moet je beschikken over een account bij de Nevobo. Dat kun je aanmaken met je spelersnummer.